Descargar EBOOK Una noia normal i altres animals autor ANNA MANSO MUNNE gratis online


Descargar EBOOK Una noia normal i altres animals autor ANNA MANSO MUNNE gratis online Título Del Libro: Una noia normal i altres animals
El autor del libro: ANNA MANSO MUNNE
El tamaño del archivo: 572 Kb
El editor: CRUILLA
ISBN 13: 9788466129329
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt

Read full description of the books:Els pares de la Ru sen van una setmana de vacances, i deixen els tres fills sols a casa. La Ru ho aprofita per posar en pràctica un pla perfecte per guanyar diners: cuidar animals mentre els amos són de vacances. Té uns quants clients: la Xistorra, una gosseta remenuda i divertida; lEuclides, un gat negre molt esquerp; el Pipi i el Caca, una parella de periquitos; la Bomba i el Mortal, una parella dhàmsters; i la Samba, una iguana. A més, sense que ho sàpiguen els pares, proposa a la Xeila i la Nàdia, les seves amigues de lànima, que sinstal·lin a casa della i passin aquells dies vivint juntes. La setmana de vacances comença molt bé, però aviat es compliquen les coses. La convivència entre les tres amigues no és tan idíl·lica com elles simaginaven; els germans de la Ru també li porten molts maldecaps. I els animals que cuida, o se li moren, o se li escapen. Al final, mal que li pesi, ha de demanar ajuda al Sami, que està de vacances al poble del seu pare misteriós i es comporta duna manera molt estranya.


El autor es ANNA MANSO MUNNE escribió un interesante libro titulado Una noia normal i altres animals. El libro de la publicó la editorial CRUILLA, y en este momento por el libro de Una noia normal i altres animals PDF ISBN (9788466129329) es necesario pagar 10.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Una noia normal i altres animals EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ANNA MANSO MUNNE, que te pueden gustar, igual que el libro de Una noia normal i altres animals EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Una noia normal i altres animals EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Una noia normal i altres animals PDF
Descargar en EPUB Una noia normal i altres animals EPUB
Descargar en DOC Una noia normal i altres animals DOC
Descargar en TXT Una noia normal i altres animals TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Una noia normal i altres animals


David

La realidad superó las expectativas.

Rocio

He aquí es la trama!!! La noche no dormía, no era posible romper!

Izan

Completa decepción

Marta

Tener claro para qué necesita este libro y que ella puede dar.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Una noia normal i altres animals autor ANNA MANSO MUNNE gratis online

PDF: una-noia-normal-i-altres-animals.pdf Una noia normal i altres animals PDF
EPUB: una-noia-normal-i-altres-animals.epub Una noia normal i altres animals EPUB
DOC: una-noia-normal-i-altres-animals.doc Una noia normal i altres animals DOC
TXT: una-noia-normal-i-altres-animals.txt Una noia normal i altres animals TXT