Descargar EBOOK Llopferoç autor PATACRUA gratis online


Descargar EBOOK Llopferoç autor PATACRUA gratis online Título Del Libro: Llopferoç
El autor del libro: PATACRUA
El tamaño del archivo: 21.72 Mb
El editor: OQO EDITORA
ISBN 13: 9788496573567
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt

Read full description of the books:Hi havia una vegada un llop tan mandrós que, per no cansar-se, només menjava patates amb arròs. Un dia es va mirar al mirall i es va veure tan prim que va decidir convertir-se en un llop feroç...

A les primeres recopilacions de contes russos van aparèixer nombrosos relats d’animals, que es remunten a l’època en que la principal subsistència de l’home era la caça. Mentre els homes caçaven, les dones lloaven els animals, parlaven de les seves habilitats i astúcia en la lluita amb els més forts.

Aquestes històries que tracten sobre la destresa dels animals van ser durant segles relatades amb un optimisme inesgotable i utilitzades com a mitjà d’educació estètica i moral.
La ambivalència de Llopferoç i algun dels fragments del relat revelen la cultura original d’aquesta història: Rússia és un país de boscos; sempre hi ha un riu a prop i el costum de preparar el bany als convidats que arriben, com indica en aquest conte el porc cap el final de la història, està condicionat per les distàncies grans i la climatologia dura.

Amb un argument molt clar, frases acumulatives, diàlegs repetitius i un llenguatge àgil i senzill, Llopferoç deixa anar la fantasia dels personatges (cabra, vaca, porc, ase, ovella) en escenes humorístiques on, amb enginy i seny, els animals domèstics que representen la innocència acaben burlant a un llop roí i vil.

Un univers fabulós on l’astúcia triomfa sobre la brutalitat i on el dret a la vida i a la harmonia amb la natura acaben imposant-se sobre la maldat.

A través de la tècnica d’un collage molt sintètic i amb gran economia de recursos cromàtics, l’il·lustrador Chené busca els elements essencials de la història, aconseguint un ambient minimalista clarament efectiu, on amb recursos mínims aconsegueix imprimir caràcter i força als personatges i a l’univers on es desenvolupa el relat.

Text de Patacrúa, a partir d'un conte popular rus
Il·lustracions de Chené
Traducció del castellà d'Ariadna Martin
El autor es PATACRUA escribió un interesante libro titulado Llopferoç. El libro de la publicó la editorial OQO EDITORA, y en este momento por el libro de Llopferoç PDF ISBN (9788496573567) es necesario pagar 11.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Llopferoç EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor PATACRUA, que te pueden gustar, igual que el libro de Llopferoç EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Llopferoç EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Llopferoç PDF
Descargar en EPUB Llopferoç EPUB
Descargar en DOC Llopferoç DOC
Descargar en TXT Llopferoç TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Llopferoç


Marc

Fácil de leer, fácil se entiende!!!

Ivan

Un buen libro, pero a mí algo que no ha bastado))

Marta

Inesperadamente el interesante libro fue! Muy amables a la lectura.

Ruben

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots he introducido el teléfono y descargado sin necesidad de registro

Rocio

No le gustó.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Llopferoç autor PATACRUA gratis online

PDF: llopfero.pdf Llopferoç PDF
EPUB: llopfero.epub Llopferoç EPUB
DOC: llopfero.doc Llopferoç DOC
TXT: llopfero.txt Llopferoç TXT